Nejnovější recenze ze sekce Aroma difuzéry
za tu cenu dobrá kvalita
zatím fajn, máme ho krátce
spokojenost
spokojenost
- ok
ok
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Krasne voni
Přijemné, voňavé . Doporučuju. Už mám druhý.
- Skvělý doplněk do domácnosti. Pracuje naprosto tiše a příjemně provoní byt. Vhodný pro relaxaci.
- Žádná
Koupil jsem si výrobek na doporučení ostatních kupujících na LIdl eshop a jsem velice spokojený. Výrobek příjemně provoní celý byt. Spotřeba vonné esence je nepatrná, několik kapek. Využití zejména při relaxaci, nejlépe když je tma. Z výrobku stoupá jemná mlhovina, která je obzvlášť efektní v temnotě, mění se periodicky barvy (dají se vypnout). Zkrášlí a zútulní to prostředí.
- Úžasná věc moc hezká dekorace provoní být,funguje jak má.Pouštím každý den.Super cena.za mě
Purae Wall Elektrický aroma difuzér do zásuvky na esenciální oleje
Přidáno: 27. února 2024
(naposledy upraveno 27. února 2024)
Zakoupeno v Svět bytových vůní
- Nejlepší strojek, provoní celý byt
- Naprostá spokojenost!!!
- Doporučuji!!!
Předchozí 4 strojky od různých výrobců nejsou tak účinné jako tento. Stačí jen pár kapek a po chvíli voní celý byt. Jsem naprosto spokojen a mohu jen doporučit!!
Difuzer vonel asi jen prvni noc a to je umisten v male predsince. Jejich vosky jsou skvele, tohle za me naprosto vyhozene penize
- Spokojenost, funguje jak má.
- Nic.
Je to hloupost, kterou nepotřebujete, ale zlepší Vám náladu. Manželka tvrdí, že při vůni levandule se dobře usíná.
Super
- Není co vytknout.
Supet
- Pěkný design, snadna obsluha
- provoní byt
byl vadný, ale reklamace proběhla v pořádku,...poté zakoupen jiný výrobek-ale také z lídlu
moc jsem si ji přála-krásně provoní byt a ještě se lépe dýchá,...bezpečnější přes den než svíčky (kvůli dětem), kupuji bio oleje-vůně,...může být i jako lampička večer,...decentní
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »