Poradna Soehnle Design Modena Aroma difuzér LED 100 ml

Autor: | Vloženo: 11.08.2017 000 15:20 | Témata: Poradna Soehnle Design Modena Aroma difuzér LED 100 ml

Dobrý den, je možné do tohoto difuzéru použít jiné oleje, neý od firmy Soehnle? Má difuzer funkci automatického vypínání, když dojde voda? Děkuji

  • Svět bytových vůní

    Svět bytových vůní

    11. srpna 2017

    Dobrý den paní Picková,

    Do ultrazvukového difuzéru můžete použít přírodní esenciální oleje, které tvoří extrakty z rostlin, bylin, dřevin atd. Ultrazvukový difuzér je právě k jejich rozpouštění ideální, protože nedochází k ohřevu a tím pádem ke změně jejich biochemických vlastností a aromateraputických účinků na zdraví a psychiku. Esenciální oleje poznáte podle toho, že na lahvičce je uvedený latinský název rostliny a země původu ze které esence pochází.

    Další vůně, které se dají použít v ultrazvukovém difuzéru jsou vonné oleje. Tyto látky mají oproti esenciálním olejům syntetické složení anebo je tvoří kombinace esenciálních a vonných olejů v podobě parfému. Upozorňujeme však, že vonné oleje mohou být nekvalitní a kvalitní. Ty kvalitní mají přirozenou vůni a konzistenci, která je vodou rozpustná, neobsahují alergeny a uvolňují do ovzduší pouze látky, které prošly přísnými testy s posouzením jejich vlivu na zdraví. Nekvalitní vonné oleje v ceně většinou do 50 Kč poznáte podle umělé vůně, můžou také způsobit zanesení keramického disku ultrazvukového difuzéru.

    Ve Světě bytových vůní Vám můžeme nabídnou největší výběr kvalitních esenciálních i vonných olejů včetně parfémů největších světových výrobců, které jsou určené do ultrazvukového difuzéru.

    Odkaz na esenciální oleje: https://www.svetbytovychvuni.cz...
    Odkaz na vonné oleje: https://www.svetbytovychvuni.cz...

    Ještě rada na závěr, pokud byste difuzér nepoužívala více než týden a v nádobce zůstane voda s olejem, tak po vysušení vody by na dně nádobky docházelo k usazování vonné esence. To má dlouhodobě za následek zanesení keramického disku. Proto doporučujeme abyste nádobku difuzéru pokud ho nebudete používat déle než týden vysušila a vytřela. Pokud se difuzér používá denně, tak to není potřeba.

    V případě, že byste měla jakékoliv další otázky, kdykoliv se na nás můžete obrátit na chatu, telefonicky nebo emailem.

    Svět bytových vůní
    www.svetbytovychvuni.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.